Gitaarles

in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar gitaarles in de omgeving van Rotterdam? Ik geef privé gitaarlessen in Krimpen aan den IJssel dat goed te bereiken is vanuit de omliggende gemeentes: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Berkenwoude, Bergambacht, Stolwijk, Schoonhoven of Gouda.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kambiz Afshari. Ik ben flamencogitarist woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Ik heb flamencogitaar gestudeerd aan Codarts (Rotterdams Conservatorium). Hiervoor heb ik een bachelor en een master gehaald. Ik geef al zo'n 20 jaar gitaarlessen. Hoofdzakelijk geef ik les in mijn specialiteit flamenco maar het is ook mogelijk les te nemen als je nog een beginner bent en je eerst de basisvaardigheden op de klassieke of Spaanse gitaar wilt leren. Meer informatie over mij vind je hier.

Gitaarles voor beginners

In de lessen voor de beginners leer je eerst de basistechnieken op de nylonsnarige gitaar.  Gaandeweg werken we aan een aantal simpele stukken in verschillende muziekstijlen ter oriëntatie en keuze van richting. Ik werk zowel mét als zónder notenschrift afhankelijk van wat beter werkt bij elke leerling.

Flamenco gitaarles

Bij de flamenco gitaarlessen is er veel aandacht voor een goede basis in ritme en techniek wat resulteert in het ontwikkelen van het meest essentiële in de flamencogitaar: Stevig ritme (compás) en goede klank. Vervolgens worden de lessen geleidelijk vormgegeven naar de individuele interesse van de leerling. Klik hier voor meer informatie over de flamenco gitaarlessen.

 

Gitaarles volwassenen

Praktische informatie

gitaarles volwassenen

Tarieven 2018:

Privéles van 1 uur: € 30,-
Proefles van 1 uur: € 20,- (gratis als je besluit door te gaan!)

Tijden:

10:00-15:00 alle dagen van de week (ook in het weekend) en enkele plaatsen 's avonds voor wie niet overdag kan.
Het is handig om regelmatig les te nemen: in het begin wekelijks en daarna 2-wekelijks.

Leslocatie: Fuga 50, 2925 BZ Krimpen aan den IJssel

Gitaarles kinderen

Praktische informatie

Als gediplomeerde gitaardocent geef ik ook gitaarlessen aan kinderen. Er wordt gewerkt met de gitaarmethode "Gitaar 1" van Marc N. Verlinden waarbij de leerling heel systematisch gitaar leert spelen en tegelijkertijd muzieknotatie aanleert. Als de leerling iedere dag een kwartier oefent kan er met een goed tempo door het boek heen gewerkt worden. De rol van de ouders  is daarbij - zeker in het begin - erg belangrijk.

Leeftijd: vanaf 6 à 7 jaar

Lesduur en -frequentie: 30 minuten per week

Lestijden: 10:00-16:00 alle dagen van de week (ook in het weekend)

Leslocatie: Fuga 50, 2925 BZ Krimpen aan den IJssel

Kosten: € 60,- per maand (4 privélessen per maand)

Benodigdheden: klassieke gitaar (maat 3/4 tot 8 jaar), gitaarhoes, stemapparaat (of app op je mobiel), voetenbankje en lesmethode "Gitaar 1" van Marc N. Verlinden.

Beoordelingen

Uw beoordeling indienen
1
2
3
4
5

Indienen

     

Annuleren

Laat ook een beoordeling achter

Gemiddelde waardering:  

 0 beoordelingen