Gitaarworkshops

GITAARWORKSHOPS

Arte Flamenco organiseert van tijd tot tijd workshops voor gitaristen. Vaak gaat het om gitaarbegeleiding voor zang of dans. Meestal wordt dit georganiseerd als er een gastzanger uit Spanje in Nederland is.

Geschikt voor gitaristen met kennis van compas en akkoorden. Wil je op de hoogte blijven van komende workshops, geef dan je e-mailadres hieronder door. Je kan ook de facebook-pagina “liken” om de berichten op facebook te kunnen zien (onderaan de pagina).

Palmasworkshops

PALMASWORKSHOPS

De typische klaptechniek is wellicht het meest kenmerkend in de ritmes van flamenco. Voor een ieder die geïnteresseerd is in flamenco kan het klappen in groepsverband een inspirerende en enerverende activiteit zijn! Gewoon heerlijk om te doen, maar ook ruim voldoende stof voor wie zich er verder in willen verdiepen.

Geschikt voor gitaar- of dansleerlingen of “aficionados” (flamenco-liefhebbers) maar ook als onderdeel van programma’s voor bedrijfsuitjes. Wil je op de hoogte blijven van komende workshops geef dan je e-mailadres hieronder door. Je kan ook de facebook-pagina “liken” om de berichten op facebook te kunnen zien (onderaan de pagina).

Op de hoogte blijven?

Flamenco Lezingen

LEZINGEN

Kambiz heeft zich ook verdiept in de flamencotheorie en geschiedenis. Hij verzorgt ook elk jaar als gastdocent het college “Introductie Flamenco” op Codarts (Rotterdams Conservatorium)  . Dit is een onderdeel van het vak Muziek Wereldwijd voor alle eerstejaars studenten. Kambiz gaf verder lezingen over flamenco bij: het conservatorium van Alkmaar, Universiteit van Leiden en inleidingen voor concerten van Paco Peña in het Nieuwe Luxor van Rotterdam en het Lucent Theater in Den Haag.

Bij lezingen over flamenco komen onderwerpen aan bod als: geschiedenis, muzikale structuur en ritme. De voordrachten gaan vanzelfsprekend gepaard met gitaarspel en desgevraagd met flamencodans of -zang.

Wilt u een workshop klappen (palmas) voor uw gelegenheid of bedrijfsuitje in combinatie met live gitaarspel en uitleg?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden!