28 juli – 11 augustus 2018: Zomerworkshops in Frankrijk

Foto-impressie van de workshops:

Week 1 (beginners): 28 juli 2018 tot 4 augustus 2018
Week 2 (midden-niveau): 4 augustus 2018 tot 11 augustus 2018

Locatie: Camping Les Sorias, Fossemagne (Dordogne-Frankrijk)

Prijs: € 375,- inclusief verblijf (zie verder voor details)

Wil jij deze zomer heerlijk genieten in de Franse Dordogne en ook dagelijks je ontwikkelen in flamenco? Dat kan!

Flamencogitarist Kambiz Afshari en flamencodanseres Pastora zijn gerenommeerde artiesten die geregeld samenwerken. Zij hebben beide jarenlange ervaring als docent. Onder hun bezielende leiding groeit je kennis van flamencomuziek en compas en ben je dagelijks bezig met gitaar of dans en de samenwerking daartussen.

Een ontspannen leervakantie met zowel uitwisseling als langdurige vrije momenten en af en toe een gezellig flamencofeestje. De camping is een heerlijke plek om te vertoeven voor jong en oud en overdag kan je gebruik maken van het zwembad.

Algemene informatie

Gedurende de week werken we elke ochtend met een groep gitaristen en een groep dansers. De middagen zijn vrij. In de avond komen we bij elkaar om nog wat uit te voeren van wat we geleerd hebben, naar muziek te luisteren etc. Alles vindt plaats in een camping gelegen in een mooie en rustige omgeving in Zuid-Frankrijk. Zo kan het plezier in het samen beleven van flamenco gecombineerd worden met een vakantie in de natuur.

In het gezamenlijke deel werken beide docenten samen met de gitaristen én de dansers. Naast samenspel wordt er dan ook aandacht besteed aan palmas (klappen). Het is ook mogelijk om alleen deel te nemen aan dit onderdeel met palmas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top