GITAARLES
BEGINNERS & KINDEREN

in Hummelo


Op zoek naar gitaarles op de Spaanse of klassieke gitaar in de omgeving van Doetinchem?

Op deze pagina vind je informatie over gitaarlessen voor beginners en kinderen bij mij thuis in Hummelo. Heb je interesse? Vul dan het contactforumlier in om een proefles aan te vragen of als je nog vragen hebt. Ben je specifiek op zoek naar flamenco gitaarles? Kijk dan hier>>


Gitaarles

Beginners en Kinderen in Hummelo

Gitaarles in Hummelo

Na 20 jaar gitaarles te hebben gegeven in de omgeving van Rotterdam, woon ik sinds 2021 in Hummelo en bied ik hier naast de flamenco ook gitaarlessen voor beginners en kinderen aan.

PLAATSEN TOT 10 MIN VAN HUMMELO
 • Laag-Keppel
 • Hoog-Keppel
 • Langerak
 • Drempt
 • Toldijk
 • Wehl
 • Doesburg
 • Baak
PLAATSEN 10-15 MIN VAN HUMMELO
 • Doetinchem
 • Steenderen
 • Zelhem
 • Hengelo (Gld)
 • Wemmersweerd
 • Wichmond
 • Bronkhorst

Online

Het is ook mogelijk (deels) online les te nemen. Dat kan met behulp van Skype of een ander programma.

Proefles aanvragen

Proefles volwassene (45 minuten): € 20,-
Proefles kind (20 min): Gratis

Gitaarles Beginners

Lesopbouw

In de gitaarlessen voor de beginners leer je eerst de basistechnieken op de klassieke/Spaanse gitaar. Gaandeweg werken we aan een aantal simpele stukken in verschillende muziekstijlen ter oriëntatie en keuze van richting. Daarvoor werk ik zowel mét als zónder notenschrift afhankelijk van wat beter werkt bij elke leerling.

Tarieven 2024

Lesduur Prijs
1 uur € 40,-
45 minuten € 30,-
30 minuten € 20,-
20 minuten € 13,50

Proefles volwassene (45 minuten): € 20,-
Proefles kind (20 min): Gratis

De meest gangbare lesfrequentie is 1 keer in de twee weken. Samen bekijken we wat voor jouw situatie beter werkt. Dat kan variëren van wekelijkse lessen tot 1 les per maand.

Tijden

9:00-15:00 alle dagen van de week (ook in het weekend)

Leslocatie

De lessen vinden plaats bij mij thuis in Hummelo.

Gitaarles Kinderen

Als gediplomeerde gitaardocent geef ik ook gitaarlessen aan kinderen. We werken met de lesmethode “Gitaar 1” en “Gitaar 2” van Marc N. Verlinden waarbij de leerling stap voor stap gitaar leert spelen en tegelijkertijd muzieknotatie aanleert. Daarvoor is het nodig dat de leerling iedere dag ongeveer een kwartier oefent. Dan kan er met een goed tempo door het boek heen gewerkt worden. Daarvoor is vooral bij de jongste kinderen de rol van de ouders dan ook – zeker in het begin – erg belangrijk.

Praktische informatie

Leeftijd: vanaf 6 à 7 jaar

Lesduur en -frequentie: 20 minuten wekelijks

Lestijden: In overleg

Leslocatie:  6999 AK Hummelo

Kosten: € 54,- per maand (4 privélessen per maand)

Benodigdheden: klassieke gitaar (maat 3/4 tot 8 jaar), gitaarhoes, stemapparaat (of app op je mobiel), voetenbankje, muziekstandaard (lessenaar) en lesmethode “Gitaar 1” van Marc N. Verlinden.

Wie ben ik?

Gitaarles door Flamencogitarist Kambiz Afshari

Mijn naam is Kambiz Afshari. Ik ben flamencogitarist woonachtig in Hummelo. Ik heb flamencogitaar gestudeerd aan Codarts (Rotterdams Conservatorium). Hiervoor heb ik een bachelor en een master gehaald. Ik geef al zo’n 20 jaar gitaarlessen. Hoofdzakelijk geef ik les in mijn specialiteit flamenco maar het is ook mogelijk les te nemen als je nog een beginner bent en je eerst de basisvaardigheden op de klassieke of Spaanse gitaar wilt leren. Meer informatie over mij vind je hier.

Bij “Arte Flamenco” krijgt je hoog kwalitatieve lessen voor een aantrekkelijk tarief. Dat komt doordat ik geen aparte kosten heb voor een locatie en er ook geen kosten zijn voor tussenpersonen zoals bij muziekscholen. Verder hanteer ik geen inschrijving voor een vaste periode zodat je nooit hoeft te betalen voor niet genomen lessen.

Reviews voor Gitaarles

5,0
Rated 5,0 out of 5
(1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2018

Onze zoon Noah volgt met veel plezier lessen bij Arte-Flamenco. Hij heeft in een korte tijd noten leren lezen. De setting is ontspannen en huiselijk. Kambiz ervaren we als een leraar die rust en vertrouwen uitstraalt. Het is ook prettig dat hij goed kijkt wat je kind aankan en past de lessen hier goed op aan. Wij bevelen Arte-Flamenco van harte aan.

Willemijn

Ook je ervaring delen?

Meer info?

 • Wil je meer informatie over de muziekstijlen die op een Spaanse gitaar gespeeld worden? Kijk dan op deze pagina.
 • Twijfel je over je capaciteiten voor gitaar leren spelen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.
 • Informatie over de flamenco gitaarlessen vind je op deze pagina.

Gerelateerde pagina’s