GITAARLES BEGINNERS

Lesopbouw

In de gitaarlessen voor de beginners leer je eerst de basistechnieken op de klassieke/Spaanse gitaar. Gaandeweg werken we aan een aantal simpele stukken in verschillende muziekstijlen ter oriëntatie en keuze van richting. Ik werk zowel mét als zónder notenschrift afhankelijk van wat beter werkt bij elke leerling.

FLAMENCO GITAARLES

Bij de flamenco gitaarlessen is er veel aandacht voor een goede basis in ritme en techniek wat resulteert in het ontwikkelen van het meest essentiële in de flamencogitaar: Stevig ritme (compás) en goede klank. Vervolgens worden de lessen geleidelijk vormgegeven naar de individuele interesse van de leerling. Klik hier voor meer informatie over de flamenco gitaarlessen.

Tarieven

Privéles van 1 uur: € 30,-
Proefles van 1 uur: € 20,-

Een privéles van 1 uur kost € 30,-. Verder is er geen verplichting tot een vaste inschrijving. In de praktijk maak je het beste vorderingen als je 1 keer in de twee weken les neemt. Bij "Arte Flamenco" krijgt je hoog kwalitatieve lessen voor een aantrekkelijk tarief. Dat komt doordat ik geen aparte kosten heb voor een locatie en er geen kosten zijn voor tussenpersonen zoals bij muziekscholen.

Tijden

10:00-15:00 alle dagen van de week (ook in het weekend).

 

GITAARLES KINDEREN

Als gediplomeerde gitaardocent geef ik ook gitaarlessen aan kinderen. We werken met de lesmethode "Gitaar 1" en "Gitaar 2" van Marc N. Verlinden waarbij de leerling heel systematisch gitaar leert spelen en tegelijkertijd muzieknotatie aanleert.

Als de leerling iedere dag een kwartier oefent kan er met een goed tempo door het boek heen gewerkt worden. Bij de jongste kinderen is de rol van de ouders daarbij - zeker in het begin - erg belangrijk.

Praktische informatie

Leeftijd: vanaf 6 à 7 jaar

Lesduur en -frequentie: 20 minuten wekelijks

Lestijden: Maandags: 13:00-16:00; Woensdags: 13:00-14:30

Leslocatie: Fuga 50, 2925 BZ Krimpen aan den IJssel

Kosten: € 40,- per maand (4 privélessen per maand)

Benodigdheden: klassieke gitaar (maat 3/4 tot 8 jaar), gitaarhoes, stemapparaat (of app op je mobiel), voetenbankje, muziekstandaard (lessenaar) en lesmethode "Gitaar 1" van Marc N. Verlinden.

Wie ben ik?

Flamencogitarist Kambiz Afshari

Mijn naam is Kambiz Afshari. Ik ben flamencogitarist woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Ik heb flamencogitaar gestudeerd aan Codarts (Rotterdams Conservatorium). Hiervoor heb ik een bachelor en een master gehaald. Ik geef al zo'n 20 jaar gitaarlessen. Hoofdzakelijk geef ik les in mijn specialiteit flamenco maar het is ook mogelijk les te nemen als je nog een beginner bent en je eerst de basisvaardigheden op de klassieke of Spaanse gitaar wilt leren. Meer informatie over mij vind je hier.

Locatie

De lessen vinden plaats bij mij thuis in Krimpen aan den IJssel.

BEOORDELINGEN

Uw beoordeling indienen
1
2
3
4
5
Indienen
     
Annuleren

Laat ook een beoordeling achter

Gitaarlessen
Gemiddelde waardering:  
 1 beoordelingen
by Willemijn on Gitaarlessen

Onze zoon Noah volgt met veel plezier lessen bij Arte-Flamenco. Hij heeft in een korte tijd noten leren lezen. De setting is ontspannen en huiselijk. Kambiz ervaren we als een leraar die rust en vertrouwen uitstraalt. Het is ook prettig dat hij goed kijkt wat je kind aankan en past de lessen hier goed op aan. Wij bevelen Arte-Flamenco van harte aan.