Workshops

Gitaar | Palmas | Dans | Zang

WORKSHOPS GITAAR | DANS | ZANG

Arte Flamenco organiseert van tijd tot tijd workshops voor gitaristen, dansers en zangers. Vaak gaat het om een combinatie workshop zang of dans met gitaarbegeleiding. Meestal wordt dit georganiseerd als er een gastzanger(es) of gastdanser(es) uit Spanje in Nederland is.

Voor wie?

Geschikt voor gitaristen met kennis van compás en akkoorden of voor zangers en dansers met enige ervaring.

Op de hoogte blijven?

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe workshop wordt georganiseerd? Geef dan je e-mailadres hieronder door. Je kan ook de facebook-pagina van Arte Flamenco “liken” om de berichten op facebook te kunnen zien (onderaan de pagina).

PALMAS WORKSHOP

Palmasworkshops

De typische klaptechniek is wellicht het meest kenmerkend in de ritmes van flamenco. Voor een ieder die geïnteresseerd is in flamenco kan het klappen in groepsverband een inspirerende en enerverende activiteit zijn! Gewoon heerlijk om te doen, maar ook ruim voldoende stof voor wie zich er verder in willen verdiepen.

Voor wie?

Een palmas workshop kan interessant zijn voor gitaar- of dansleerlingen of “aficionados” (flamenco-liefhebbers) maar ook als onderdeel van programma’s voor bedrijfsuitjes.

Op de hoogte blijven?

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe palmas workshop wordt georganiseerd? Geef dan je e-mailadres hieronder door. Je kan ook de facebook-pagina “liken” om de berichten op facebook te kunnen zien (onderaan de pagina).

LEZINGEN

Flamenco Lezingen

Kambiz heeft zich ook verdiept in de flamencotheorie en geschiedenis. Hij verzorgt ook elk jaar als gastdocent het college “Introductie Flamenco” op Codarts (Rotterdams Conservatorium)  . Dit is een onderdeel van het vak Muziek Wereldwijd voor alle tweedejaars muziekstudenten. Kambiz gaf verder lezingen over flamenco bij: het conservatorium van Alkmaar, Universiteit van Leiden en inleidingen voor concerten van Paco Peña in het Nieuwe Luxor van Rotterdam en het Lucent Theater in Den Haag.

Bij lezingen over flamenco komen onderwerpen aan bod als: geschiedenis, muzikale structuur en ritme. De voordrachten gaan vanzelfsprekend gepaard met gitaarspel en desgevraagd met flamencodans of -zang.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Geef je mailadres door om een bericht te ontvangen wanneer er een workshop gepland wordt.

Bericht ontvangen bij workshop

EEN PALMAS WORKSHOP AANVRAGEN?

Wilt u een palmas workshop voor uw gelegenheid of bedrijfsuitje in combinatie met live gitaarspel en uitleg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Palmas workshop aanvragen

EERDERE WORKSHOPS:

Workshop dans en dansbegeleiding HRC Ridderkerk juli 2019

Dans: Chari Benitez, Gitaar: Kambiz Afshari


Zomerworkshops Gitaar en Dans Frankrijk 28 juli – 11 augustus 2018

Dans: Pastora Flamenco, Gitaar: Kambiz Afshari


Dans- en Zangworkshop De Bilt juni 2017

Dans: Sarini Nieto Moreno, Zang: Manuel Espinosa Gitaar: Kambiz Afshari